Actueel Archief

Willingly

Jubileumuitgave

07-12-2017

Het laatste  nummer van de lopende jaargang moet nog verschijnen, maar de redactie van Filter is al druk bezig met de voorbereiding van de 25ste jaargang. Jazeker, komend jaar bestaat Filter 25 jaar! Een kwarteeuw waarin Filter ruim duizend essays, kritieken, verhalen, portretten, recensies, waaiers, geschiedenissen, statistieken, pleidooien enz. publiceerde. Dat vieren we met deze feestuitgave van 31 columns die nog niet eerder op papier verschenen. 31 prikkelende columns uit de online columnrubriek van Filter: Vrijdag Vertaaldag. 31 columns van 31 auteurs die laten zien dat er meer dan duizend manieren zijn om over vertalen te schrijven, zelfs in ongeveer duizend woorden.

Omslag_

Het boekje (128 p.) is vanaf 9 december verkrijgbaar bij AFdH Uitgevers (bestellen) en in de boekhandel. 

Met de aankoop ervan helpt u Stichting Filter de tijdschriften Filter en Webfilter in de huidige vorm voort te zetten en de Filter Vertaalprijs te organiseren.

Vrienden van Filter (een donatie van € 100 of meer) ontvangen behalve deze exclusieve boekuitgave bovendien een sponsorabonnement en andere extra’s.

Donaties zijn welkom op rekening IBAN NL11 INGB 0007 6537 04 t.n.v. Stichting Filter, onder vermelding van ‘schenking’. Vergeet niet uw postadres te vermelden of stuur dat per mail naar info@tijdschrift-filter.nl.